Okei, ehkä shoppaileminen olisi helpompaa, jos siihen sisältyisi vähemmän jonottamista, vähemmän sosiaalista kanssakäymistä ja enemmän aikaa. Mutta kun ei. Kaikki pitää etsiä kiireessä, asiakkaita on liikehuoneistossa 16 liikaa ja taustalla soiva musiikki saa karaistuneimmankin shoppaajan pohtimaan, kuinka monia oudoksuvia katseita korvien päälle sidottu, vastamaksettu huivi voisi saada aikaan. 

Plus koska olen alle 150cm pitkä lesbo, joka ei juuri käytä naisten vaatteita, sopivien asukokonaisuuksien kasaaminen edellyttää aivan liikaa vaivannäköä, hikeä ja tuskaa. Lopputulos totta kai korvaa kaiken, ainakin siihen asti kunnes tajuaa, että nettikaupasta kaiken olisi saanut halvemmalla ja nopeammin.

Nyt siihen varsinaiseen kysymykseen: Tietääkö kukaan mistä voisi hankkia rusetin? Enkä nyt tarkoita sellaista valmiiksi kiinni ommeltua tekelettä, joita myydään jokaisessa tavaratalossa, vaan oikeaa, käsin solmittavaa bow tie:ta. Värillä ei niin väliä, mutta ei kauhean kirjava tarvitsisi olla, ja mielelläni netistä hankkisin. Jos jollekulle tulee mieleen tai on kokemusta näiden ostamisesta, niin laittakaa viestiä kommentteihin. 

Hankin tässä jokin aika sitten 2 tummaa liiviä (oikea koko löytyi pitkällisen etsinnän jälkeen), mutta yllätyin hintaluokasta: 35€ per kipale?! No nyt tietenkin tullaan siihen klassiseen väittelyyn hinnoista, mutta olen kuluttaja, jonka yleisin ostokriteeri on "se mitä saa alle 20 eurolla will be fine." Tämän kyseisen vaatekappaleen kohdalla tein harvinaisen poikkeuksen, koskapa en näihin ollut muissa liikkeissä törmännyt. 

Yllätyin tosin siitä, että nämä nimenomaiset liivit olivat naisille suunniteltuja. Tähän asti olen joutunut käyttämään miesten waistcoateja. 

Tässä kuva:

IMG_0493-normal.jpg