Hei!

Tämä ensimmäinen artikkeli menee tällaiseksi "tutustumiskirjoitteluksi", eli kerron muutamia perusasioita itsestäni ja blogistani. Listan muodossa, btw.

1. I beg you, asiallisia kommentteja. Ei päätöntä raivoamista, perustelut ovat aina mukavia. 

2. Kysellä saa, mutta liian henkilökohtaisiin kysymyksiin vedän rajan. Homoudesta (tai no lesboudesta, jos nyt pilkkua halutaan viilata) saa esittää kysymyksiä ihan vapaasti. 

3. Linkkini johtavat aina virallisille sivustoille, mutta jos tunnet itsesi epävarmaksi, älä klikkaa niitä. Vakuutan kuitenkin, että teen parhaani, jotta linkit pysyvät paikkaansa pitävinä. 

4. Kaikki mielipiteet, joita blogissani esiintyy, ovat omiani, ja jos lainaan jonkun muun sanoja, kerron sen selvästi. Plagiointi ei auta ketään.

5. Toivon, että tätä blogia lukevat sekä heterot että homot, mutta en toivo, että täällä syttyy 3. maailmansota osapuolien välille. Älkää raivotko minulle älkääkä toisillenne, jookos?

6. Tämän blogin idea on jakaa mielipiteitä ja ajatuksia aihepiiriin liittyen, mutta voin ajoittain blogata myös artikkeleita, jotka sivuavat aihetta. 

Olisi mahtavaa, jos joku alkaisi seurata tätä blogia, tai saisi näistä artikkeleista voimaa jaksaa silloin kun elämä tuntuu potkivan päähän joka käänteessä. 

Pasila-televisiosarjan Miettusen Maijan sanoin: "Voimaa jengi!"